Badrumsrenovering

Låt oss planera och skapa dit drömbadrum tillsammans.

Renovering av våtrum

Badrumsrenoveringar av behörig personal

Vi utför badrumsrenoveringar i Malung, Sälen, Transtrand, Idre och Särna med omnejd. Genom åren har vi utfört stora som små entreprenader till både företag och privatpersoner. Vi utför bad- och våtrumsentreprenader i allt från stugor till hotell och andra större anläggningar. Våra arbeten görs inte sällan i samband med försäkringsskador. Alla våra renoveringar av badrum och våtutrymmen utförs i samarbete med utbildade och certifierade mattläggare, kakelsättare, snickare och elektriker.

Vi skapar ditt drömbadrum

En badrumsrenovering är oftast en spännande resa som ger dig möjlighet att omvandla ett av ditt hems mest använda utrymmen till något som inte bara är funktionellt, utan också vackert och avkopplande. Oavsett om du har en liten gästtoalett eller större badrum med relaxytor är renovering av badrummet ett projekt som kräver noggrann planering och många val.

Planera ditt nya badrum

En badrumsrenovering kräver noggrann planering med många valmöjligheter och beslut. Vad är syftet med renoveringen? Vill du öka funktionaliteten, förbättra energieffektiviteten, eller skapa en avslappnande oas för avkoppling? Val av våtrumsmatta, kakel eller klinker. Vattenburen golvvärme, elvärmeslingor eller ingen golvvärme alls. Det är några av de grundläggande valen att ta ställning till innan man påbörjar renoveringen.

Även val av duschblandare, blandare för handfat och övrig inredning såsom handdukstorkar, badkar, badrumskommoder, speglar och belysning.

Inspireras till ditt nya badrum

Behöver du inspiration till ditt nya badrum? Titta runt hos någon av våra leverantörer eller kontakta oss så hjälper vi er med tips och råd.

Kontakt & offert

Kontakta oss när du går i tankarna på att renovera badrummet i ditt hus, fjällstuga eller liknande.

Vår personal är utbildade och kunniga och hjälper dig med tips och råd inför och under arbetets gång. Vi utför stora som små entreprenader så tveka inte att höra av dig till oss med ditt kommande projekt.

Vi erbjuder en totalentreprenad vilket innebär att vi samarbetar och samordnar arbetet med övriga yrkesgrupper som krävs för att utföra renoveringen av ditt badrum. Detta gör att entreprenaden kan utföras på ett så effektivt och tidsbesparande arbetssätt som möjligt.