Rör & VVS-installationer

Vi utför kompletta installationer till privatpersoner, företag och offentlig sektor.

Rör & VVS-installationer

VVS-installationer av erfarna hantverkare

Vi utför alla typer av rör- och VVS-tjänster i Malung, Sälen, Transtrand, Idre och Särna med omnejd.
Vi utför allt från projektering, dragning av avlopps-, vatten- och värmeledningar samt isoleringsarbeten inom VVS.
Vi installerar alla typer av badrumsinredningar som exempelvis badkar, toalettstolar(WC), handfat, dusch- och köksblandare, fördelarskåp mm. Hitta din inredning och övriga produkter hos någon av våra leverantörer.

Vi säljer och installerar de flesta typer av värmepumpar från Nibe. Exempelvis bergvärmepumpar, jordvärmepumpar samt luft/vattenvärmepumpar. Vi kan även erbjuda totalentreprenad i samarbete med duktiga och kunniga branschkollegor inom el-, energiborrning och gräventreprenader.

Vi utför bla följande tjänster:

Ved- och oljepannor

Vi installerar ved- och oljepannor efter kundens önskemål och behov. Visserligen rekommenderar vi vissa ledande fabrikat, men vi installerar samtliga. Vid behov monteras även insatsrör i skorstenen.

Försäkringsarbeten

Vi anlitas och rekommenderas av samtliga större försäkringsbolag. Vi reparerar ett hundratal vattenskador i alla möjliga former varje år.

Golvvärme

Vi installerar golvvärmelösningar främst från LK:s golvvärme. Vid önskemål kan vi även erbjuda golvvärme från andra leverantörer. Vi anpassar anläggningen helt efter era krav och önskemål.

Kvalitetssäkring

Vi utför efterkontroller och vid större ombyggnader, entreprenadarbeten, nybyggande etc. upprättar vi även en kontrollplan. Kvalitetsansvarig är hos oss är Lars-Olof Eriksson.

Säkra VVS-installationer

Att anlita ett auktoriserat VVS-företag innebär att du får ett fackmässigt utfört jobb och att du kan vara säker på att försäkringen kommer att täcka skadorna i fall det skulle bli någon skada. Säker Vatten gör kontroller på företaget gällande våra försäkringar, registreringsbevis, kompetensen hos våra anställda rörmokare som skrivit under en avsiktsförklaring där de förbinder sig att skriva intyg efter varje avslutat jobb. Detta ger dig som kund en stor trygghet i dag och även i framtiden då du eventuellt ska sälja din bostad.

Ingemar Erikssons Rör AB är ett auktoriserat VVS-företag som arbetar med servicearbeten, försäkringsskador, badrumsrenoveringar, värmepumpsinstallationer och nybyggnader. Vi utför även större entreprenader och ombyggnader av värmecentraler. 

Har du frågor eller behöver anlita oss så är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. Det går även bra att komma förbi och besöka oss på kontoret.

Vårt upptagningsområde

Företaget utgår från Transtrand, 7 km söder om Sälen. Vi arbetar ofta i Sälenfjällen, Idre, Särna och Malung med omnejd. Vi utför även rör- och VVS-arbeten på många andra platser i Dalarna och Mellansverige.

Kontakt & offert

Kontakta oss om du söker en auktoriserad, erfaren och kunnig  VVS-installatör.

Vår personal är utbildade och kunniga och hjälper dig att så snabbt som möjligt stå till tjänst. Vi utför stora som små entreprenader så tveka inte att höra av dig till oss med just ditt projekt.