Logotyp

Beredskap/Jour dygnet runt 1/12 tom 30/4

Vi utför VVS

Säker Vatteninstallation

AUKTORISERAT VVS-FÖRETAG

Ge ditt kök nytt liv med en köksrenovering

Vi erbjuder flertalet tjänster inom VVS och kan hjälpa dig eller ditt företag med allt från köksrenovering till kvalitetssäkring.

Letar du efter produkter?

Försäkringsarbete

Vi anlitas och rekommenderas av samtliga större försäkringsbolag. Vi reparerar ett hundratal vattenskador i alla möjliga former varje år.

Badrumsrenovering

Våra badrumsrenoveringar görs ofta i samband med försäkringsskador. Renoveringarna utförs i samarbete med mattläggare, kakelsättare, snickare och elektriker.

KÖKSRENOVERING

Vi utför total- eller delrenoveringar. Några av våra leverantörer är Arrital Cucine, Noblessa, Kungsäter Kök.

Värmepumpsinstallation

När vi installerar värmepumpar, gör vi kostnadskalkyl, besparingskalkyl och, om ni så önskar, en totalentreprenad i samarbete med elektriker, brunnsborrare och grävfirma. Vi installerar NIBEs värmepumpar.

Nybyggnation

Vi utför allt inom VVS i våra nybyggnadsuppdrag: projektering, dragning av avlopps-, vatten- och värmeledningar samt isoleringsarbeten. Vidare installation av badrumsinredningar, golvvärme, värmepumpar och pannor. Vi upprättar också en kvalitetsplan.

PannanläggninG

Vi installerar ved- och oljepannor efter kundens önskemål och behov. Visserligen rekommenderar vi vissa ledande fabrikat, men vi installerar samtliga. Vid behov monteras även insatsrör i skorstenen.

Golvvärme

I de flesta fall installerar vi LK:s golvvärme men vid önskemål även Wirsbo, ROTH eller Pexep. Vi anpassar anläggningen helt efter era krav och önskemål.

Kvalitetssäkring

Vi utför efterkontroller och vid större ombyggnader, entreprenadarbeten, nybyggande etc. upprättar vi även en kontrollplan. Kvalitetsansvarig är Lars-Olof Eriksson.